Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення [Текст] / Д. Д. Карпутіна [та ін.]> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 228-235 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-235 Рубрики: Безалкогольні напої--Технологічні процеси--Сорго Кл.слова (ненормовані): вітаміни -- мікробіологічні показники -- селекційна робота -- сік цукрового сорго -- мікробіота похідної сировини Дод.точки доступу: Карпутіна, Д. Д.; Олійник, С. І.; Тетеріна, С. М.; Карпутіна, М. В.; Короленко, А. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |