Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення [Текст] / Д. Д. Карпутіна [та ін.] // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 228-235 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 234-235
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологічні процеси--Сорго
Кл.слова (ненормовані):
вітаміни -- мікробіологічні показники -- селекційна робота -- сік цукрового сорго -- мікробіота похідної сировини


Дод.точки доступу:
Карпутіна, Д. Д.; Олійник, С. І.; Тетеріна, С. М.; Карпутіна, М. В.; Короленко, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)