Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи
Кл.слова (ненормовані):
готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів


Дод.точки доступу:
Натоптана, Ганна \авт.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Поводження з небезпечними відходами в Україні: 50 головних запитань. Міжнародний досвід. Практика України. [Текст]. Ч. 3 / на запитання відп.: І. Паламарчук, Є. Власов // Екологія підприємства. - 2017. - № 12. - С. 58-66
Рубрики: Екологічна безпека--Відходи--Україна
Кл.слова (ненормовані):
обов'язки суб'єктів господарювання -- охорона атмосферного повітря -- відпрацьовані батарейки на підприємстві -- дозвіл на викиди в атмосферу -- екоподаток за викидами -- державний нагляд (контроль) -- списання оргтехніки -- медичні відходи -- будівельні відходи
Анотація: Розгляд найгарячіших запитань екологів, що надходять на адресу редакції.


Дод.точки доступу:
Паламарчук, Іван \авт.\; Власов, Євген \авт.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)