Воткинс, С.
    Очистка линий поения [Текст] / С. Воткинс // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 12. - С. 30-32 : ил.
ББК 40.8 + 46.8
Рубрики: Птахівництво--Обладнання ферм--Очисні споруди--Вода
Кл.слова (ненормовані):
очищення води -- птиця -- корми
Анотація: Источник чистой питьевой воды обеспечивает здоровье поголовья, а также способствует достижению максимальных экономических результатов производства. Линии поения, которые доставляют воду к поилкам, не обладают прозрачностью и не дают возможности увидеть, что происходит внутри. Поэтому об этом элементе технологии часто забывают при мытье и дезинфекции птичника, однако важно помнить, что систему поения после каждого тура необходимо чистить.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Комплексна адсорбційно-ультразвукова технологія водоочищення [Текст] / М. С. Мальований [та ін.] // Хімічна промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 49-52 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 52
Рубрики: Вода--Очищення--Технології
Кл.слова (ненормовані):
очищення води -- ультразвук -- природні сорбенти -- бактерицидний ефект
Анотація: Дослідження присвячені проблемі очищення води адсорбційно-ультразвуковим методом. Вода цим методом очищається не тільки від механічних та хімічних забруднень, а й від патогенної мікрофлори. Технологія дозволяє зменшити бактеріологічну забрудненість, очистити воду від органічних забруднень та підвищити якість води. У разі послідовної дії ультразвуку та адсорбції досягається вищий ступінь очищення води.


Дод.точки доступу:
Мальований, М. С.; Старчевський, В. Л.; Вронська, Н. Ю.; Шевчук, Л. І.; Сакалова, Г. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Пархоменко, М.
    Чиста вода потрібна для життя [Текст] / Марина Пархоменко // Охорона праці. - 2013. - № 3. - С. 56-57 : ілюстр
Рубрики: Безпека життєдіяльності--Вода
Кл.слова (ненормовані):
очищення води -- зворотний осмос

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Маховський, Олег.
    Приборкувачі "питного хлору" [Текст] / О. Маховський // Пожежна та техногенна безпека. - 2014. - № 9. - С. 34-35 : фот.
Рубрики: Рятувальні служби--Водопостачання--Україна
Кл.слова (ненормовані):
очищення води -- водопровідна станція -- хімічні речовини -- хімічно небезпечні підприємства
Анотація: Працівники державного підприємства "Мобільний рятувальний центр ДСНС України надають спеціальні послуги окремим територіям, установам та організаціям, на яких існує небезпека виникнення НС природного чи техногенного характеру. Серед них і столичне підприємство Деснянська водопровідна станція.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Голубовська, А.
    "Вода у колодязях - жахлива!" [Текст] / Алла Голубовська // Коропщина. - 2014. - 16 січня (№ 3). - С. 4
ББК 5
Рубрики: Санітарно-епідеміологічна служба України--Чернігівська область (Україна)
   Водні ресурси--Чернігівська область (Україна)

   Коропський район--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
очищення води -- підземні води
Анотація: Лікар - лаборант Коропського районного відділення лабораторних досліджень "Чернігівського обласного лабораторного центру державної санітарно-епідеміологічної служби України" про якість води у Коропському р-ні.


Дод.точки доступу:
Шевченко, Олена \записала.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





   
    Сонце та фотокаталізатори [Текст] // Хімія (Шкільний світ). - 2015. - № 13/14. - С. 4 : рис.
Рубрики: Хімічна промисловість
Кл.слова (ненормовані):
очищення води


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл.
Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість
   М'ясні продукти--Безпека

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка
Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне тваринництво. - 2015. - № 6. - С. 22-27 : рис., табл.
Рубрики: М'ясне виробництво--Вода--Якість
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- очищення води -- м'ясопродукти -- "активність води" -- хлорування води


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Братошевська, Світлана.
    Унікальні фізичні властивості води. Захист проектних робіт. 8-й клас [Текст] / С. Братошевська // Фізика (Шкільний світ). - 2016. - № 7. - С. 5-18 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 15. - Дод.: № 1-5
Рубрики: Вода--Фізичні властивості--Урок--Досвід
   Фізика--Навчальні процеси--Проекти

Кл.слова (ненормовані):
дослідницька робота -- інтерактивна гра -- очищення води -- аномалії води


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)