Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи
Кл.слова (ненормовані):
готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів


Дод.точки доступу:
Натоптана, Ганна \авт.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Натоптана, Ганна.
    Впровадження на підприємстві принципів роздільного збору твердих побутових відходів [Текст] : практ. поради / Ганна Натоптана // Екологія підприємства. - 2020. - № 1. - С. 36-39
Рубрики: Відходи--Сортування--Підприємства
Кл.слова (ненормовані):
морфологічний склад твердих побутових відходів -- розпорядчий документ -- паспортизація відходів -- спеціалізовані компанії
Анотація: У статті подано практичні поради із проведення і контролю на підприємстві (по виробничих підрозділах) принципів окремого сортування ТПВ (пластик, макулатура, скло; вологі побутові відходи) та спрямовування їх на вторсировину чи утилізацію.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)