Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною> // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи Кл.слова (ненормовані): готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів Дод.точки доступу: Натоптана, Ганна \авт.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Натоптана, Ганна. Впровадження на підприємстві принципів роздільного збору твердих побутових відходів [Текст] : практ. поради / Ганна Натоптана> // Екологія підприємства. - 2020. - № 1. - С. 36-39 Рубрики: Відходи--Сортування--Підприємства Кл.слова (ненормовані): морфологічний склад твердих побутових відходів -- розпорядчий документ -- паспортизація відходів -- спеціалізовані компанії Анотація: У статті подано практичні поради із проведення і контролю на підприємстві (по виробничих підрозділах) принципів окремого сортування ТПВ (пластик, макулатура, скло; вологі побутові відходи) та спрямовування їх на вторсировину чи утилізацію. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |