Подолян, Ю.
    Забійні якості перепелів під впливом пробіотичної добавки [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, Г. Огороднічук // Тваринництво України. - 2011. - № 11. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
Рубрики: Перепели--Догляд--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
пробіотик -- забійні показники
Анотація: Встановлено, що використання у годівлі перепелів пробіотичної добавки справляє позитивний вплив на передзабійну живу масу, а також підвищує масу непатраної, напівпатраної та патраної тушок. З'ясовано, що за додаткового споживання досліджуваного пробіотика негативної дії на масу внутрішніх та органів травлення перепелів не виявлено.


Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Огороднічук, Г.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Подолян, Ю.
    М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк // Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми
   М'ясні продукти--Птахопродукти

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- годівля -- пробіотик -- якість м'яса
Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.


Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Вознюк, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Пробіотики в годівлі поросят [Текст] / Є. Трачук [та ін.] // Тваринництво України. - 2012. - № 3. - С. 32-35 : табл. - Бібліогр.: с. 35
ББК 46.5
Рубрики: Свинарство--Поросята--Годування--Пробіотики
Кл.слова (ненормовані):
бактеріальний препарат -- пробіотик -- молодняк свиней -- продуктивність -- відгодівельні показники
Анотація: Досліджено ефективність застосування пробіотичних препаратів в раціонах молодняку свиней.


Дод.точки доступу:
Трачук, Є.; Вознюк, О.; Курочка, М.; Носалюк, О.; Болоховський, В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Пробіотик і адаптаційна здатність перепелів в умовах інтенсивної технології [Текст] / В. І. Бесулін [та ін.] // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 4. - С. 24-28 : табл. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики: Птахівництво
   Перепели

   Годування

Кл.слова (ненормовані):
адаптація -- перепеленята -- інтенсивна технологія -- пробіотик -- морфологія -- імунітет


Дод.точки доступу:
Бесулін, В. І.; Меркулова, І. В.; Гордієнко, В. М.; Кузьменко, П. І.; Фоменко, С. Г.; Кривицька, Я. О.; Летінська, О. Л.; Міхно, О. В.; Уманець, А. В.; Усата, Н. О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Лихос, Деметріос.
    "І не бійтеся їсти салат руками!" Традиційна кухня Греції завжди була проста і стримана, тому - збалансована й здорова [Текст] : кулінарна подорож / Деметріос Лихос // Україна молода. - 2012. - 22 серп.(№ 123). - С. 14. - Зміст: Дієтична олія і сир-пробіотик ; "Дах" із фети ; Сувлакі замість гамбургера ; Менше супів, більше пиріжків і кавунів
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні страви--Греція

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Машкін, Ю. О.
    Вплив пробіотика на показники крові курчат-бройлерів за різних способів утримання [Текст] / Ю. О. Машкін // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 10. - С. 22-24 : табл. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики: Птахівництво
   Курівництво

   Пташники

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- пробіотик -- гемоглобін -- загальний білок


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Лаврів, П.
    Вітамінно-мінеральний премікс у поєднанні з пробіотиком для профілактики сальмонельозу телят [Текст] / П. Лаврів // Тваринництво України. - 2016. - № 1/2. - С. 30-34 : рис., табл.
Рубрики: Телята--Сальмонельози--Премікси--Профілактика
   Телята--Ветеринарія

Кл.слова (ненормовані):
антиоксидантна система -- ПОЛ (перокисне окиснення ліпідів) -- комплекс -- вітамінно-мінеральний премікс -- пробіотик
Анотація: Наведено результати експериментального вивчення впливу коригування антиоксидантної системи організму телят комплексом вітамінно-мінерального преміксу в поєднанні із пробіотиком і вакцинацією проти сальмонельозу та його значення у профілактиці цього захворювання, а також представлено аспекти вивчення дії ПОЛ при використанні даних препаратів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Осипенко, Сергій.
    Добриво-пробіотик LEANUM® в системі весняного живлення озимої культури [Текст] / Сергій Осипенко, Юрій Петренко // Агроном. - 2020. - № 1. - С. 98-99 : рис.
Рубрики: Озимі зернові культури--Підживлення--Добрива
Кл.слова (ненормовані):
азотні добрива -- фосфорно-калійні добрива -- ріпак озимий -- біомаса
Анотація: Відновлення весняної вегетації для озимих культур є чи не найголовнішим періодом їх росту та розвитку. Нині система живлення озимих культур ґрунтується на основному внесенні фосфорно-калійних добрив і весняних підживленнях азотними добривами. Автори статті пропонують добриво-пробіотик LEANUM® в системі весняного живлення озимих культур.


Дод.точки доступу:
Петренко, Юрій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)