Білоквмісна сировина регіонального виробництва в технології м'ясомісткої варено-копченої ковбаси [Текст] / Наталія Божко, Василь Тищенко, Василь Пасічний, Руслан Ревенко // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 145-153 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-152
УДК
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
регіональна аквакультура -- протеїн насіння коноплі -- альтернативні сировинні ресурси -- регіональні біоресурси -- м'ясо прісноводної риби -- варіанти рецептур -- технологічна схема виготовлення


Дод.точки доступу:
Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічий, Василь; Ревенко, Руслан

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)