Білоквмісна сировина регіонального виробництва в технології м'ясомісткої варено-копченої ковбаси [Текст] / Наталія Божко, Василь Тищенко, Василь Пасічний, Руслан Ревенко> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 145-153 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 151-152
Кл.слова (ненормовані): регіональна аквакультура -- протеїн насіння коноплі -- альтернативні сировинні ресурси -- регіональні біоресурси -- м'ясо прісноводної риби -- варіанти рецептур -- технологічна схема виготовлення Дод.точки доступу: Божко, Наталія; Тищенко, Василь; Пасічий, Василь; Ревенко, Руслан Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |