Озерський, Ігор Володимирович.
    Здирництво в закладах ресторанного господарства (соціально-правовий аналіз) [Текст] / Ігор Володимирович Озерський // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 1. - С. 36-39. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторани--Установи громадського харчування--Україна
   Ресторанно-готельний бізнес--Бізнес

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний сервіс -- порушення прав -- скарга -- послуга -- розрахунок -- обслуговування
Анотація: В представленій роботі поставлена соціально-првова проблема ресторанного сервісу в Україні та його сприйняття споживачами (громадянами України), зокрема в замовленні послуги (продукту) і отриманні належного обслуговування і наступного розрахунку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)