Озерський, Ігор Володимирович. Здирництво в закладах ресторанного господарства (соціально-правовий аналіз) [Текст] / Ігор Володимирович Озерський> // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 1. - С. 36-39. - Бібліогр. наприкінці ст. Рубрики: Ресторани--Установи громадського харчування--Україна Ресторанно-готельний бізнес--Бізнес Кл.слова (ненормовані): ресторанний сервіс -- порушення прав -- скарга -- послуга -- розрахунок -- обслуговування Анотація: В представленій роботі поставлена соціально-првова проблема ресторанного сервісу в Україні та його сприйняття споживачами (громадянами України), зокрема в замовленні послуги (продукту) і отриманні належного обслуговування і наступного розрахунку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |