Романишин, Ольга. Формування регіонального ринку м'яса в Тернопільській області [Текст] / Ольга Романишин> // Економіст. - 2015. - № 7. - С. 38-40. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясо--Регіональний ринок--Кластерний аналіз--Тернопільська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): експорт -- імпорт -- продовольча безпека -- рівень споживання Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Єлінєвський, В. Ю. Чинники розвитку внутрішнього агропродовольчого ринку регіону [Текст] / В. Ю. Єлінєвський> // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 4. - С. 183-189. - Бібліогр.: с. 188-189 Рубрики: Агропродовольчий ринок--Регіони--Україна Кл.слова (ненормовані): ендогенні чинники -- кон'юнктура ринку -- ємність ринку -- домогосподарство -- рівень споживання -- якість споживання Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мамчур, Л. В. Формування організаційно-економічного механізму збалансованого розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів [Текст] / Л. В. Мамчур> // Економіка АПК. - 2017. - № 8. - С. 38-48. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Аграрний ринок--М'ясопродукти--Перспективи розвитку--Україна Кл.слова (ненормовані): збалансованість -- рівень споживання Анотація: Мета статті - аналіз сучасного стану ринку м'яса, оцінка його збалансованості та формування відповідностей організаційно-економічного механізму його розвитку. Розроблено прогнози збалансованості ринку м'яса та м'ясопродуктів з урахуванням попиту і пропозиції, перспективної ємності внутрішнього споживчого ринку, експортного потенціалу і можливі прогнозні сценарії розвитку досліджуваного ринку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Веремчук, А. В. Ресурсний потенціал заощаджень домогосподарств України [Текст] / А. В. Веремчук> // Демографія та соціальна економіка. - 2017. - № 2. - С. 202-210. - Бібліогр.: с. 209-210.
Кл.слова (ненормовані): накопичення -- рівень споживання -- реальний дохід -- рівень життя -- грошові кошти -- середній клас Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |