Матко, С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом [Текст] / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 149-153 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Соки--Технологія Харчові виробництва--Математичне моделювання Кл.слова (ненормовані): адсорбційне очищення -- оптимізація -- рівняння регресії Дод.точки доступу: Мельник, Л. М.; Бессараб, О. С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гігієнічне обґрунтування розрахункових моделей прогнозування токсичності фунгіцидів різних класів залежно від їхніх фізико-хімічних властивостей [Текст] = Hygienic substantiation of calculating models for fungicides of different classes toхicity depend on their physical and chemical properties prognosis / О. П. Вавріневич, А. М. Антоненко, М. М. Коршун, С. Т. Омельчук> // Довкілля та здоров'я. - 2017. - № 4. - С. 52-57 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 56-57. - Англ. мовою
Кл.слова (ненормовані): токсикологія -- рівняння регресії -- параметри токсикометрії Анотація: Доведено, що запропоновані розрахункові моделі для прогнозування небезпеки вивчених фунгіцидів є адекватними та статистично достовірними. Розроблений алгоритм дає змогу істотно спростити проведення токсикологічних експериментів та прискорити процедуру реєстрації нових фунгіцидів досліджуваних класів за наявності даних про фізмко-хімічні властивості досліджуваних сполук. Дод.точки доступу: Вавріневич, О. П.; Антоненко, А. М.; Коршун, М. М.; Омельчук, С. Т. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Трембус, Ірина. Одержання целюлози із пшеничної соломи у двоступеневій системі оптова кислота – перекис водню –вода – етиловий спирт [Текст] / Ірина Трембус, Ніна Семененко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 4. - С. 210-221 : рис. - Бібліогр.: с. 219-220
Кл.слова (ненормовані): картонно-паперова продукція -- математична модель -- полісахариди -- рівняння регресії Анотація: У статті вперше науково обрунтовано технологію отримання вибіленої целюлози із пшеничної соломи у двоступеневій системі. Встановлено оптимальні технологічні параметри, які забезпечують одержання кінцевого продукту з високим показником якості. Дод.точки доступу: Семененко, Ніна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |