Поліщук, В. П.
    Питний мед [Текст] / В. П. Поліщук // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 19-20 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
ситовий мед -- медоваріння -- приготування сити
Анотація: Одним із шляхів збуту меду є переробка його в медове питво. За класифікацією, поданою у працях І. І. Корабльова, напій з меду, отриманий способом варіння, називається вареним медом, або ситовим. Упродовж багатьох століть він домінував як питний мед. За холодного способу переробки меду (без варіння) отримують продукт, що називається медове вино. Мед варили і пасічники і професіонали.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)