Золотухіна, Інна. Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / І. Золотухіна> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 221 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Харчові продукти--Концентрати--Напівфабрикати Кл.слова (ненормовані): сколотини -- рецептурний склад -- біологічна цінність Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Золотухіна, Інна. Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви [Текст] / Інна Золотухіна> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Бібліогр.: с. 225
Кл.слова (ненормовані): ароматизатори -- красителі -- сколотини Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |