Оверковська, Тетяна. Правове регулювання безпечності продуктів харчування [Текст] / Тетяна Оверковська> // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 4. - С. 109-114. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Україна Кл.слова (ненормовані): небезпечний фактор -- непридатність -- сторонні речовини -- домішки Анотація: Стаття присвячена аналізу правових ознак, які характерні для безпечності продуктів харчування, визначенню особливостей правового регулювання даної сфери суспільних відносин, виокремленню зазначених ознак, а також формулюванню висновків, заснованих на положеннях чинного законодавства України. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |