Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 191-199 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-199 Рубрики: Ресторани--Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): левзея сафлоровидна -- екстрагування -- сухі речовини -- антиоксидантна активність -- технології кулінарної продукції -- обладнання -- індивідуальне харчування -- екологічно чисті харчові продукти Дод.точки доступу: Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.; Арпуль, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Скоромна, О. Оцінка раціонів для корів за складовими молока [Текст] / О. Скоромна> // Тваринництво України. - 2015. - № 11. - С. 37-42 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 42 Рубрики: Велика рогата худоба--Корови--Корми--Годування Корови--Корми--Молоко Кл.слова (ненормовані): продукція молока корів -- сирий протеїн -- крохмаль -- цукор -- сухі речовини -- обмінна енергія -- чиста енергія лактації Анотація: Обгрунтовано проведення оцінки кормів і раціонів для корів у продукції молока за сирим протеїном, крохмалем із цукром і сухими речовинами з урахуванням коефіцієнта депресивної дії клітковини оцінюваного корму в складі раціону. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |