Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 191-199 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-199
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
левзея сафлоровидна -- екстрагування -- сухі речовини -- антиоксидантна активність -- технології кулінарної продукції -- обладнання -- індивідуальне харчування -- екологічно чисті харчові продукти


Дод.точки доступу:
Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.; Арпуль, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Скоромна, О.
    Оцінка раціонів для корів за складовими молока [Текст] / О. Скоромна // Тваринництво України. - 2015. - № 11. - С. 37-42 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 42
Рубрики: Велика рогата худоба--Корови--Корми--Годування
   Корови--Корми--Молоко

Кл.слова (ненормовані):
продукція молока корів -- сирий протеїн -- крохмаль -- цукор -- сухі речовини -- обмінна енергія -- чиста енергія лактації
Анотація: Обгрунтовано проведення оцінки кормів і раціонів для корів у продукції молока за сирим протеїном, крохмалем із цукром і сухими речовинами з урахуванням коефіцієнта депресивної дії клітковини оцінюваного корму в складі раціону.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)