Білай, Д. В.
    Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 9. - С. 27-28 : фот.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Якість
Кл.слова (ненормовані):
заморожуємо -- квашення -- соління -- зацукровування -- тара для зберігання -- підготовка продуктів
Анотація: Не всі методи домашніх консервацій корисні для організму. Як розібратися в правилах грамотних заготівель? Скільки вітамінів залишається при різних видах зберігання фруктів, ягід, овочів і зелені? Розібратися в цьому допоможе стаття.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)