Куян, Наталія. Ось такі вони - фермери ! [Текст] / Н. Куян> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 8. - С. 8-10 : ілюстр. Рубрики: Птахівництво--Перепели--Кури Кл.слова (ненормовані): гуси -- яйця -- вівці -- свині -- цесарки -- качки Анотація: В статті розповідається про фермерське господарство "Повіт Агро" керівник якого Павлик О. В. (с. Людвинівка Білоцерківського району Київської області). Основні напрямки виробництва перепелиної продукції - це яйця і м`ясо перепела. Всього на вирощуванні утримується до 20 тисяч голів птиці. Крім перепелів в господарстві успішно розвивається виробництво яєць і м'яса від курей. Є стада гусей, качок і цесарок. Вирощують також овець і в'єтнамських свиней. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кормление цесарок [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 12. - С. 31-32 : ил., табл. - Материалы ВНИТИП, г. Сергиев Посад Рубрики: Птахівництво--Куроподібні--Цесарки Кл.слова (ненормовані): годування цесарок -- комбікорм -- цесарята-бройлери -- корми Анотація: Кормление цесарок мало отличается от кормления кур, и специальных комбикормов для цесарок промышленность не выпускает. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Рябоконь, Ю. А. Блюда из птицы [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 10. - С. 45-49 Рубрики: Птиця--Страви Кл.слова (ненормовані): страви з куріпки -- страви з перепелів -- страви з качки -- страви з фазана -- страви з цесарки -- субпродукти Анотація: Даны характеристики питательным свойствам мяса куропаток, перепелов, уток, фазанов и цесарок, а также рецепты блюд из мяса различных видов птицы. Дод.точки доступу: Рябоконь, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |