Хвостик, В.
    Генетична структура м'ясо-яєчних курей різного генезису [Текст] / В. Хвостик, О. Подстрєшний // Тваринництво України. - 2012. - № 1-2. - С. 13-16. - Бібліогр.: с. 16
Рубрики: Птахівництво--Генетика--Курівництво
   Кури--М'ясо--Яйця

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-яєчні кури -- генетична структура -- схрещування -- частота алелыв -- рівень гетерозиготності
Анотація: Досліджено генетичну структуру м'ясо-яєчних курей різного генетизу за локусами та білків яєць. Рівень гетерозиготності гібридів, від зворотного схрещування, більший, ніж при розведенні "у собі".


Дод.точки доступу:
Подстрєшний, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)