Шарко, А. І. Ефективність системи стимулювання працівників [Текст] / Шарко А. І.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 3. - С. 166-170 : табл. - Бібліогр.: с. 170 . - ISSN 1814-1161 Рубрики: Підприємства--Премії Кл.слова (ненормовані): методи стимулювання -- якість продукції -- ефективність заходів Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Семенов, Г. А. Сутність та етапи процесу управління якістю продукції [Текст] / Семенов Г. А., Єропутова О.О., Плаксюк О. О.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 2. - С. 188-193 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 193 . - ISSN 1814-1161 Рубрики: Якість Кл.слова (ненормовані): етапи управління -- якість продукції -- підприємство -- процес Дод.точки доступу: Єропутова, О. О.; Плаксюк, О. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Отримання продукції тваринництва, яка відповідає вимогам якості та безпеки [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 12-14 : ілюстр. Рубрики: Сільськогосподарська продукція--М`ясні продукти--Продовольча безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- токсичні елементи -- важкі метали -- нітрати та нітрити Анотація: Екологічна безпека навколишнього середовища і захист людини від впливу негативних природних та антропогенних факторів стає однією з головних проблем сучасності. Екотоксиканти в організм людини потрапляють головним чином з продуктами харчування. Головна мета системи НАССР - контроль та попередження небезпечних факторів, які знижують якість сільськогосподарської продукції від моменту отримання сировини до виробництва готового продукту та його реалізації населенню. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Лаврова, Л. Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20 : табл. Рубрики: Птахівництво--М`ясні продукти--Технологія виробництва Кл.слова (ненормовані): напівфабрикати -- якість продукції -- ПЕРЕРОБКА М'ЯСА ПТИЦІ Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ. Дод.точки доступу: Борцова, Е.; Бадретдинова, А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Новейшие инновационные решения компании Novus для птицеводства [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 21 : табл.; рис. Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми Кл.слова (ненормовані): сучасна годівля -- якість продукції Анотація: На протяжении 20 лет компания Novus предлагает научно обоснованные решения в кормлении для птицеводческой отрасли по всему миру, которые способствуют повышению продуктивности птицы. Одно из новейших инновационных дополнений к их продуктам - Next Enhance® 500 уже представлено на рынке. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Поиск различий между обычным и органическим мясом птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 10-13 : табл. Рубрики: Птахівництво--Продовольча безпека--Продукція птахівництва М'ясне виробництво--М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): кури -- якість продукції -- м'ясо Анотація: Есть ли реальная разница в качестве мяса от обычных, органических и свободновыгульных кур? И если есть различия, каковы они и как потребителям распознать их? Немецкие и итальянские исследования дают ответ на эти вопросы. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Дворская, Юлия. Актиген и Микосорб в профилактике пищевых токсикоинфекций [Текст] / Ю. Дворская > // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 14-17 : табл.; рис Рубрики: Птахівництво--Курчата-бройлери--Догляд Ветеринарія--Харчові токсикоінфекції--Профілактика Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- мікотоксікози -- патогени Анотація: Пищевые токсикоинфекции - острые инфекционные заболевания, вызываемые условно-патогенными бактериями, продуцирующими экзотоксины. При попадании микроорганизмов в пищевые продукты в них накапливаются токсины, которые могут вызвать отравления у человека. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мулдер, Рул. Развитие мирового птицеводства и роль ВНАП [Текст] / Рул Мулдер> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 6. - С. 12-15 : табл. Рубрики: Птахівництво--Міжнародні організації--Наукові дослідження Світова економіка Кл.слова (ненормовані): світове птахівництво -- якість продукції -- міжнародні проблеми Анотація: В ряду ключевых проблем ближайшего будущего стоит необходимость удовлетворения нужд человечества в животных белках и обеспечение экологичности производства. Дод.точки доступу: \про неї\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Панасин, В. И. Изучение новых микроудобрений для подкормки озимой пшеницы [Текст] / В. И. Панасин, Д. А. Рымаренко> // Агрохимический вестник. - 2013. - № 2. - С. 4-6 : табл. Рубрики: Пшениця озима--Добрива Агрохімія--Добрива--Органічні--Мінеральні Кл.слова (ненормовані): підгодівля -- урожай -- якість продукції Дод.точки доступу: Рымаренко, Д. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Зенюк, Л. А. Роль качества в экономике [Текст] / Л. А. Зенюк> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 115-118. - Библиогр.: с. 117 . - ISSN 1814-1161 Рубрики: Якість Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- вимоги споживачів -- система управління якістю -- конкурентоспроможність -- сертифікат -- стандарти -- стандартизація Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Король, С. А. Показники якості продукції та методи їх оцінювання [Текст] / С. А. Король> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 140-150 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150 . - ISSN 1814-1161 Рубрики: Економічна ефективність Кл.слова (ненормовані): показники -- якість продукції -- індекс витрат -- бальна система Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Станкевич, Ірина. Сутність поняття "якість" як управлінської категорії [Текст] / Ірина Станкевич, Юлія Ціомашко> // Банківська справа. - 2013. - № 8. - С. 68-79. - Біблівогр.; 27 назв. Рубрики: Управління якістю Кл.слова (ненормовані): аспекти якості -- якість продукції -- якість послуг Анотація: У статті досліджено та узагальнено різноманітність підходів до розуміння поняття "якість" і запропоновано власне трактування цього терміна як управлінської категорії. Дод.точки доступу: Ціомашко, Юлія |
Шпичак, О. М. Видатному вченому, талановитому організатору науки і Людині - Олександру Олексійовичу Сторожуку присвячується [Текст] / О. М. Шпичак> // Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 120-122. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Аграрна наука--Розвиток--Україна Економіка сільського господарства--Продуктивність Кл.слова (ненормовані): економічна наука -- сільськогосподарська продукція -- якість продукції Анотація: Розглянуто наукову доробку науковця, доктора економічних наук та професора Олександра Олексійовича Сторожука. |
Бутенко, Т. В. Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості [Текст] / Т. В. Бутенко> // Вісник. - 2014. - № 3. - С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- екологія -- інноваційний розвиток Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Лосєв, О. М. Розвиток органічного виробництва продукції бджільництва у світі та в Україні [Текст] : проблеми галузі / О.М.Лосєв, І.І.Головецький, Н.В.Крикун, Д.О.Білоус> // Пасіка. - 2015. - № 11. - С. 2-4 : фот. Рубрики: Бджільництво--Продукти бджільництва--Органічне виробництво Кл.слова (ненормовані): мед -- пасіка -- якість продукції Анотація: Проаналізовано стан розвитку нормативно-правових актів виробництва органічної продукції бджільництва у світі та в Україні. Органічне виробництво - це цілісна система господарювання та виробництва харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на рівень довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів. Органічна продукція бджільництва - це продукція, отримана в результаті сертифікованого органічного виробництва. Дод.точки доступу: Головецький, І. І.; Крикун, Н.В.; Білоус, Д.О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл. Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість М'ясні продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Штирхун, Х. І. Маркетингова підтримка стимулювання збуту органічної продукції в Україні [Текст] / Х. І. Штирхун> // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 161-170. - Бібліогр.: с.170 . - ISSN 2411-5215 Рубрики: Маркетинг--Підтримка--Україна Збут продукції--Стимулювання Органічна продукція--Збут--Україна Кл.слова (ненормовані): ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- ПОПИТ -- СПОЖИВАННЯ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Пазюк, В. Л. Визнання ефективності винного бренда [Текст] / В. Л. Пазюк> // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 171-175. - Бібліогр.: с. 175 . - ISSN 2411-5215 Рубрики: Торгові марки Алкогольні напої Бренд Кл.слова (ненормовані): КУЛЬТУРА СПОЖИВАННЯ -- ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- РЕКЛАМА -- КУПІВЛЯ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Грановська, Л. М. Науково-методичні засади оцінювання придатності земель сільськогосподарського призначення для вирощування екологічно безпечної продукції [Текст] / Л. М. Грановська, О. В. Морозов, О. С. Морозова> // Збалансоване природокористування. - 2015. - № 4. - С. 148-153 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Екологічна безпека--Сільськогосподарські землі Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): зона зрошення -- екологізація -- спеціальні сировинні зони -- екологічно чисті території -- якість продукції Дод.точки доступу: Морозов, О. В.; Морозова, О. С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Горбенко, Д. А. Проблеми митно-тарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності України [Текст] / Д. А. Горбенко, А. В. Слободяник> // Вісник. - 2016. - № 2. - С. 5-6. - Бібліогр.: с. 6 Рубрики: Мито--Митний тариф--Регулювання--Зовнішньоекономічна діяльність--Україна Кл.слова (ненормовані): міжнародна торгівля -- податки -- якість продукції -- пільговий режим Дод.точки доступу: Слободяник, А. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |