Зоотехнічні та біологічні способи підвищення ефективності використання сої в годівлі птиці [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012 // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 18-20 : табл. - Зміст: Зберігання соєвих продуктів, критерії контролю знешкодження антипоживних речовин ; Що слід враховувати за використання в годівлі птиці соєвих продуктів?
Рубрики: Зернобобові культури--Соя--Переробка
   Птахівництво--Годівля

Кл.слова (ненормовані):
ізомери токоферолу -- антиоксиданти -- ліполітичні ферменти -- білок сої
Анотація: Для безперебійного забезпечення птиці продуктами переробки сої бажано створити їхній запас. Однак це потребує контролю їхньої якості. Одним з показників якості соєвих продуктів є наявність вільних жирних кислот в олії.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)