Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною> // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи Кл.слова (ненормовані): готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів Дод.точки доступу: Натоптана, Ганна \авт.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Поводження з небезпечними відходами в Україні: 50 головних запитань. Міжнародний досвід. Практика України. Частина 2 [Текст] / на запитання відп. Г. Натоптана [та ін.]> // Екологія підприємства. - 2017. - № 11. - С. 46-59 Рубрики: Екологічна безпека--Відходи--Україна Кл.слова (ненормовані): державні органи -- контроль -- утилізація спецодягу і спецвзуття -- алгоритм нарахування штрафу -- інвентаризація відходів -- електроізоляційні матеріали -- паспорти відходів Анотація: Цей блок журналу передбачає щомісяця розгляд найгарячіших запитань екологів, що надходять на адресу редакції. Дод.точки доступу: Натоптана, Ганна \авт.\; Паламарчук, Іван \авт.\; Ванюрський, Олександр \авт.\; Косоуров, Кирило \авт.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |