Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи
Кл.слова (ненормовані):
готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів


Дод.точки доступу:
Натоптана, Ганна \авт.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Поводження з небезпечними відходами в Україні: 50 головних запитань. Міжнародний досвід. Практика України. Частина 2 [Текст] / на запитання відп. Г. Натоптана [та ін.] // Екологія підприємства. - 2017. - № 11. - С. 46-59
Рубрики: Екологічна безпека--Відходи--Україна
Кл.слова (ненормовані):
державні органи -- контроль -- утилізація спецодягу і спецвзуття -- алгоритм нарахування штрафу -- інвентаризація відходів -- електроізоляційні матеріали -- паспорти відходів
Анотація: Цей блок журналу передбачає щомісяця розгляд найгарячіших запитань екологів, що надходять на адресу редакції.


Дод.точки доступу:
Натоптана, Ганна \авт.\; Паламарчук, Іван \авт.\; Ванюрський, Олександр \авт.\; Косоуров, Кирило \авт.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)