Хілінська, Л.
    Прикладні аспекти формування іміджу навчального закладу [Текст] / Людмила Хілінська // Директор школи, ліцею, гімназії. - 2011. - № 6. - С. 98-103. - Бібліогр.: с. 103
УДК
Рубрики: Обдаровані діти --Загальноосвітні навчальні заклади
   Бар, місто--Вінницька область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
обдаровані діти -- формування іміджу -- досвід роботи
Анотація: Висвітлено теоретичні і практичні аспекти процесу формування іміджу навчального закладу на основі досвіду роботи Обласного гуманітарного ліцею для обдарованих дітей із сільської місцевості.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Шуткевич, О..
    Жити по-барськи, а їсти - по-королівськи [Текст] : як на Вінниччині відтворюють старовинні рецепти часів Бони Сфорци / Олеся Шуткевич // День. - 2021. - 15-16 січ. (№ 4/5). - С. 16-17
Рубрики: Кухня українська--Національні традиції
   Об'єднані територіальні громади--Досвід

   Громадське харчування--Ресторани--Україна

   Бар, місто--Вінницька область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
домашній крафтовий ресторан -- стартап -- Кухня Бони -- середньовічні страви -- рецепти
Анотація: Вплив королеви на культуру та кухню Поділля уже кілька років поспіль вивчають жительки Барської ОТГ, які заснували жіночий клуб Бони Сфорци. Торік їхня очільниця, голова клубу Оксана Бас виграла грант на створення "Кухні королеви Бони" - домашнього крафтового ресторану на горі Бони Сфорци, що на околиці Бару. У "Кухні королеви Бони" меню просте, але зі смачними особливостями. Це печені реберця, ковбаса, м’ясо, дичина, птиця, риба, овочі, також готуємо голубці часів Бони Сфорци, біґос по-барськи, квашенину, печемо хліб, паляниці, пироги, пампушки, пончики та інші смаколики. Тобто це страви з місцевих продуктів, які привезла в наш край королева і які прижилися, доповнили місцеву кухню


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)