Дорохович, В.
    Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас / В. Дорохович // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 23-25
Рубрики: Кондитерські вироби--Бісквіти
Анотація: Основну роль у процесі піноутворення під час приготування бісквітного тіста відіграє меланж.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Середа , Ольга.
    Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів [Текст] / Ольга Середа , Оксана Мельник // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2022. - № 2. - С. 102-109 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-109
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Бісквіти
Кл.слова (ненормовані):
борошно із цвіркунів -- сахароза -- напівфабрикат
Анотація: У статті обґрунтовано теоретичне використання борошна із цвіркунів, яке містить велику кількість білку в порівнянні з іншою сировиною. Досліджено різні види борошна із цвіркунів за органолептичними показниками та встановлено перспективи його використання у виробництві кондитерських виробів.


Дод.точки доступу:
Мельник, Оксана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)