Пожидаева , Е. С. Тенденции развития мирового рынка мяса [Текст] / Пожидаева Е. С.> // Вопросы экономических наук. - 2011. - № 2. - С. 87-92 : табл. - Библиогр.: с. 92 . - ISSN 1728-8878 Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): м'ясне виробництво -- ринок м'яса Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Причини подорожчання яловичини на ринку України [Текст] / В. Славов [та ін.]> // Тваринництво України. - 2013. - № 1-2. - С. 2-5 : табл. - Бібліогр.: с. 5 Рубрики: Тваринництво М'ясні продукти Рослинні корми Кл.слова (ненормовані): яловичина -- білкові компоненти тваринного і рослинного походження Анотація: Негативна тенденція спаду поголів'я худоби з різних причин привела до різкого зростання цін зокрема на яловичину. В даній публікації обгрунтовано можливі шляхи нарощування виробництва яловичини на прикладі господарств Житомирської області. Дод.точки доступу: Славов, В.; Шубенко, О.; Біденко, В.; Шуст, П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гречко, Вікторія. Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м'ясних напівфабрикатах [Текст] / Вікторія Гречко, Ігор Страшинський, Василь Пасічний> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 154-164 : рис. - Бібліогр.: с. 160-163
Кл.слова (ненормовані): бамбукова клітковина -- гідратація -- органолептична оцінка -- вихід Дод.точки доступу: Страшинський, Ігор; Пасічний, Василь Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |