Пожидаева , Е. С.
    Тенденции развития мирового рынка мяса [Текст] / Пожидаева Е. С. // Вопросы экономических наук. - 2011. - № 2. - С. 87-92 : табл. - Библиогр.: с. 92 . - ISSN 1728-8878
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
м'ясне виробництво -- ринок м'яса

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Причини подорожчання яловичини на ринку України [Текст] / В. Славов [та ін.] // Тваринництво України. - 2013. - № 1-2. - С. 2-5 : табл. - Бібліогр.: с. 5
Рубрики: Тваринництво
   М'ясні продукти

   Рослинні корми

Кл.слова (ненормовані):
яловичина -- білкові компоненти тваринного і рослинного походження
Анотація: Негативна тенденція спаду поголів'я худоби з різних причин привела до різкого зростання цін зокрема на яловичину. В даній публікації обгрунтовано можливі шляхи нарощування виробництва яловичини на прикладі господарств Житомирської області.


Дод.точки доступу:
Славов, В.; Шубенко, О.; Біденко, В.; Шуст, П.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Гречко, Вікторія.
    Харчові волокна як функціональний інгредієнт у м'ясних напівфабрикатах [Текст] / Вікторія Гречко, Ігор Страшинський, Василь Пасічний // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 154-164 : рис. - Бібліогр.: с. 160-163
УДК
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
бамбукова клітковина -- гідратація -- органолептична оцінка -- вихід


Дод.точки доступу:
Страшинський, Ігор; Пасічний, Василь

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)