Адамчук, Л. О. Застосування меду в оздоровчому харчуванні [Текст] : у лаб. вчених / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок, Я. Бріндза> // Пасіка. - 2018. - № 1. - С. 19-20 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764 Рубрики: Мед--Харчування Мед--Апітерапія Кл.слова (ненормовані): бджолопродукти -- фіточай -- властивості меду Анотація: Спрямованість науки до постійного поліпшення екології та структури харчування населення визначають актуальність пошуку способів збагачення інгредієнтного складу продуктів. Внаслідок цього, дослідження натуральних продуктів, таких як мед бджолиний у поєднані з фіто-чаями, які є носіями різноманітних біологічно та фізіологічно активних речовин, є перспективним напрямом наукової роботи у апітерапії. Дод.точки доступу: Акульонок, О. І.; Бріндза, Я. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Адамчук, Леонора. Мед в оздоровчому харчуванні [Текст] / Леонора Адамчук> // Пасіка. - 2020. - № 5. - С. 22-23 Рубрики: Мед--Харчування Кл.слова (ненормовані): корисні властивості меду -- мед допомагає боротися з коронавірусом -- склад меду різних ботанічних сортів -- вживання меду Анотація: Авторка розповідає про оздоровчі та поживні властивості меду, рекомендує пропагувати вживання меду. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |