Зубко, Тетяна. Конкурентні переваги підприємств у зовнішній торгівлі [Текст] / Тетяна Зубко> // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2019. - № 6. - С. 49-65 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 61-65
Кл.слова (ненормовані): конкурентоспроможність -- рівні стійкості -- кондитерська продукція -- зовнішні ринки -- світові ринки кондитерських виробів -- джерела формування конкурентних переваг -- експорт -- імпорт Анотація: Проаналізовано особливості виникнення конкурентних переваг (КП) підприємств кондитерської галузі, сформовано алгоритм їх переробки. Розглянуто механізм виявлення та утримання конкурентних переваг на світовому ринку кондитерської продукції. Виділено переваги, які визначають перспективи розвитку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |