Williams, M. P. Оцінка впливу ксиланази в низькоенергетичних раціонах для бройлерів [Текст] / M. P. Williams, J. T. Klein, C. L. Wyatt, T. W. York> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 21-25 : табл. - Бібліогр.: с.25. - Зміст: Зниження рівня енергії в раціоні ; Птиця і практика управління ; Припинення досліду ; Результати і обговорення ; Висновки та застосування Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми Наукові дослідження--США Кл.слова (ненормовані): середня жива маса бройлера -- конверсія корму -- вихід тушки -- вміст жирової тканини Анотація: Мета цього дослідження - оцінити вплив годування низькоенергетичними раціонами з включенням термостабільної ксиланази на продуктивність бройлерів. Дод.точки доступу: Klein, J. T.; Wyatt, C. L.; York, T. W. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Организация и проведение органолептической оценки качества мяса птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 43-48 : ил., табл. Рубрики: Птахівництво--М'ясне виробництво--Якість Наукові дослідження--США Кл.слова (ненормовані): якість м'яса птиці -- дегустація -- робоче місце дегустатора -- органолептичний аналіз -- основні показники якості м'яса птиці -- оформлення докуметації -- біометрична обробка результатів Анотація: Вкусовые качества мяса птицы оценивают путем дегустации, позволяющей выявить влияние на вкусовые качества мяса рационов и кормовых добавок, условий содержания, возраста, породных различий птицы и пр. При оценке вкусовых качеств мяса разных видов птицы мясного направления (бройлеров, кур, индеек, уток, гусей и цесарок) необходима дегустация жареного мяса. Вкусовые качества мяса взрослых кур, индеек и цесарок дополнительно можно оценить путем дегустации вареного мяса и бульона. В статье рассмотрен вопрос организации и проведения органолептической оценки качества мяса птицы. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |