Чвак, Р. Технології зберігання овочів та плодів [Текст] / Чвак Р. , О. Бахур, В. Яворів> // Техніка і технології АПК. - 2012. - № 6. - С. 10-12. - Бібліогр.: с.12 Рубрики: Овочі--Зберігання--Технології Плоди--Зберігання Анотація: У статті приведено інфомацію про новітні технології зберігання овочів та плодів. Дод.точки доступу: Бахур, О.; Яворів, В. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Дубініна, Антоніна. Аналіз впливу лікарсько-рослинних екстрактів на мікрофлору баклажанів [Текст] / Антоніна Дубініна, Тетяна Летута, Тетяна Фролова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 241-257. - Бібліогр.: с 250-257
Кл.слова (ненормовані): бактерії -- грибки -- специфічна мікрофлора -- фунгіцидна дія -- антибактеріальні властивості -- обробка плодів баклажанів -- екстракт лікарсько-рослинної сировини дуба -- ефірна олія ялівцю Дод.точки доступу: Летута, Тетяна; Фролова, Тетяна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мусхаріна, Валерія. Заготовляємо в тепло - насолоджуємося взимку [Текст] / Валерія Мусхаріна> // Україна молода. - 2023. - 6 верес. (№ 36). - С. 14 Рубрики: Овочі--Зберігання--Технології Кулінарія--Страви з овочів Кл.слова (ненормовані): заморожування овочів -- заморожування томатів -- заморожування болгарського перцю -- заморожування стручкової фасолі -- заморожування баклажанів -- технологія заморожування овочів -- вніб 5 Анотація: Як легко заморозити улюблені овочі, максимально зберігаючи їхню користь. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |