At a Restaurant [Text] : menu, dialogues> // English for everybody. - 2009. - № 4. - Р. 17-18 Рубрики: Ресторани Ресторанно-готельний бізнес Кл.слова (ненормовані): вніб 6 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1) |
Трайно, В. М. Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / Трайно В. М.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 206-208 : табл. - Бібліогр.: с. 208 Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- послуги -- споживач -- поведінка споживача Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кучеренко, Е. Прибыльность ресторана начинается с эффективного управления [Текст] / Елена Кучеренко> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 56-57 Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): управління ресторанним бізнесом -- оперативний контроль -- прибутковість ресторану Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Система отчетности в ресторане [Текст]> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 58-59 Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): система звітності -- управління рестораном Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Школьная , Н. Функционирование летних площадок в зимний период [Текст] / Наталия Школьная > // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 4. - С. 60-61 : фот. цв. Рубрики: Ресторани Кл.слова (ненормовані): сезонна торгівля -- літній майданчик -- оформлення документації Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Діденко, Є. О. Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними [Текст] / Є. О. Діденко, О. А. Дідух> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 12. - С. 107-111. - Бібліогр.: с. 111 Рубрики: Ресторани Конкуренція Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): ПОПИТ ТА ПРОПОЗИЦІЯ -- РИНКОВІ ВІДНОСИНИ -- АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ Дод.точки доступу: Дідух, О. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |