Федорова, Д. В.
    Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Кузьменко, Ю. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 189-196 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
активна кислотність -- ін'єкційний посол -- технологічний дим -- фенольні сполуки -- карбонові кислоти -- показники якості


Дод.точки доступу:
Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Борисова, А. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)