Федорова, Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва Кл.слова (ненормовані): білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби Дод.точки доступу: Кузьменко, Ю. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 189-196 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва Кл.слова (ненормовані): активна кислотність -- ін'єкційний посол -- технологічний дим -- фенольні сполуки -- карбонові кислоти -- показники якості Дод.точки доступу: Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Борисова, А. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |