Польщикова, І. За допомогою лінійної моделі можна прогнозувати перетравлення поживних речовин грубих кормів [Текст] / І. Польщикова, М. Василевський> // Тваринництво України. - 2011. - № 5. - С. 37-39 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба Кл.слова (ненормовані): велика рогата худоба -- канюля рубця -- суха речовина -- органічна речовина -- сира клітковина -- перетравність -- лінійне моделювання Анотація: Наведено дані перетравлення поживних речовин сіна люцернового і соломи пшеничної в рубці великої рогатої худоби протягом 28 годин інкубації та їх апроксимації за допомогою методу лінійного моделювання. Дод.точки доступу: Василевський, М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Новая опасность - вирус Шмалленберга [Текст]> // Тваринництво України. - 2012. - № 4. - С. 11 Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба Ветеринарія--Вірусологія Анотація: Действие вируса, вызывающего гибель крупного рогатого скота, зафиксировано на фермах в Нидерландах, Бельгии, Германии. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Стоит ли купировать коровам хвосты [Текст]> // Тваринництво України. - 2013. - № 1-2. - С. 34-35 : ил. Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба Молочне скотарство Ветеринарія Анотація: Недавние исследования доказали, что купирование никак не влияет ни на уровень гигиеничности, на на поражаемость животных заболеваниями. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Козирь, В. Характеристика яловичини м'ясних, комбінованих і молочних порід худоби [Текст] / В. Козирь> // Тваринництво України. - 2013. - № 7/8. - С. 26-29 : табл. - Бібліогр.: с. 29 Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба Ветеринарія Молочне скотарство Кл.слова (ненормовані): порода -- яловичина -- туша -- м'язи -- якість Анотація: Проведена порівняльна оцінка яловичини у міжпородному і віковому аспекті тварин. Визначена конкретна різниця якісних показників яловичини м'ясних, комбінованих і молочних порід, вирощених у степовій зоні України та бажані строки їх забою. Доведено, що всі вони можуть бути вагомим джерелом якісного м'яса на споживчому ринку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |