Бутко, М. П.
    Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. - 2018. - № 6. - С. 28-32. - Бібліогр. с. 32 (9 назв)
Рубрики: Харчова промисловість--Конкуренція
Анотація: У статті досліджено теоретичні і прикладні засади до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості у напрямі підвищення рівня конкурентоспроможності її підприємств на внутрішньому та зовнішньому ринках.


Дод.точки доступу:
Бердар, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)