Матко, С. В.
    Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом [Текст] / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Бессараб // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 149-153 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Соки--Технологія
   Харчові виробництва--Математичне моделювання

Кл.слова (ненормовані):
адсорбційне очищення -- оптимізація -- рівняння регресії


Дод.точки доступу:
Мельник, Л. М.; Бессараб, О. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Погорілий, Т. М.
    Об'ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру-міжкристальні розчини сахарози- парова бульбашка [Текст] / Т. М. Погорілий // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 154-163 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові виробництва--Математичне моделювання
   Цукрова промисловість--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
комірчаста модель -- площа поверхні -- об'єм виділеної області


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)