Жулінська, Оксана. Оцінка якості та безпечності функціональних харчових продуктів із застосування математичної моделі [Текст] / О. Жулінська, К. Свідло> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 1. - С. 217-224. - Бібліогр.: с. 223-224
Кл.слова (ненормовані): дисперсія -- математичний метод -- захист споживачів -- клінічні дослідження Дод.точки доступу: Свідло, Карина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 9. - С. 27-28 : фот. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Якість Кл.слова (ненормовані): заморожуємо -- квашення -- соління -- зацукровування -- тара для зберігання -- підготовка продуктів Анотація: Не всі методи домашніх консервацій корисні для організму. Як розібратися в правилах грамотних заготівель? Скільки вітамінів залишається при різних видах зберігання фруктів, ягід, овочів і зелені? Розібратися в цьому допоможе стаття. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Білай, Д. В. Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [Текст] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 11. - С. 10-11 : фот. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Якість Кл.слова (ненормовані): барвники -- консерванти -- загусники і стабілізатори -- емульгатори -- підсилювачі смаку -- підсолоджувачі-розрихлювачі -- пластик -- підсумок Анотація: Про безпеку харчових продуктів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |