Андрусяк, Василь.
    Харчові отруєння: небезпека, що передається з їжею [Текст] / Василь Андрусяк // Безпека життєдіяльності. - 2015. - № 12. - С. 37-38
Рубрики: Харчові продукти--Зберігання--Приготування--Правила безпеки
   Харчові отруєння--Профілактика

Кл.слова (ненормовані):
інфекції -- ботулізм -- домедична допомога -- особиста гігієна
Анотація: Причинами харчових отруєнь та інфекційних захворювань, що передаються з їжею, є порушення технології приготування страв, їх неправильне зберігання, недотримання правил особистої гігієни як виробниками, так і споживачами харчових продуктів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)