Гуменюк, Г. Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 6. - С. 19-24 : табл. - Бібліогр. с. 24 (9 назв) Рубрики: Харчові продукти--Стандартизація Міжнародні стандарти--Національні стандарти--Гармонізація Анотація: У статті проаналізовано чинні в Україні національні та галузеві нормативні документи (НД), що стосуються таких продуктів, як молоко, м`ясо, риба, зерно, овочі, фрукти і продукти їх переробляння, та рівень їх гармонізації з міжнародними стандартами. Розглянуто стандарти ISO, EN, CAC, ЄEK, OOH та інших міжнародних організацій. Дод.точки доступу: Слива, Ю. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Что представляет собой Кодекс Алиментариус? [Текст]> // Ефективне тваринництво. - 2017. - № 3. - С. 47-48 Рубрики: Харчові продукти--Стандартизація Анотація: Розглядається Кодекс Аліментаріус – збірник міжнародно схвалених і поданих в однаковому вигляді стандартів на харчові продукти, розроблених під керівництвом FAO/WHO, спрямованих на захист здоров'я споживачів і гарантування чесної практики в торгівлі ними. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |