Гуменюк, Г.
    Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 6. - С. 19-24 : табл. - Бібліогр. с. 24 (9 назв)
ББК 30ц
Рубрики: Харчові продукти--Стандартизація
   Міжнародні стандарти--Національні стандарти--Гармонізація

Анотація: У статті проаналізовано чинні в Україні національні та галузеві нормативні документи (НД), що стосуються таких продуктів, як молоко, м`ясо, риба, зерно, овочі, фрукти і продукти їх переробляння, та рівень їх гармонізації з міжнародними стандартами. Розглянуто стандарти ISO, EN, CAC, ЄEK, OOH та інших міжнародних організацій.


Дод.точки доступу:
Слива, Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Что представляет собой Кодекс Алиментариус? [Текст] // Ефективне тваринництво. - 2017. - № 3. - С. 47-48
Рубрики: Харчові продукти--Стандартизація
Анотація: Розглядається Кодекс Аліментаріус – збірник міжнародно схвалених і поданих в однаковому вигляді стандартів на харчові продукти, розроблених під керівництвом FAO/WHO, спрямованих на захист здоров'я споживачів і гарантування чесної практики в торгівлі ними.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)