Кохан, М. Ніжинський хліб: нові технології і випічки [Текст] / М. Кохан> // Біла хата. - 2010. - N 8. - С. 3 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Ніжин, місто--Чернігівська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): хліб -- хлібопекарське виробництво Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
65 Т 15 Так вот она какая, "Наша булочка"! [Текст]> // Семь дней. - 2010. - N 33. - С. 6. Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): ВКр Анотація: Чернігівське ТОВ "Наша булочка" покращує якість і збільшує асортимент хлібо-булочних виробів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
Ковальчук, Л. Чому коропський хліб везуть навіть до Києва? [Текст] / Л. Ковальчук> // Нові горизонти. - 2010. - N 91/92. - С. 2 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Короп, селище--Чернігівська область (Україна) Анотація: Коропський хлібзавод. Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
Кохан, М. "Олімпійський" стадіон. Солодкий і без ГМО [Текст] / Микола Кохан> // Деснянська правда (вільна). - 2011. - 12 лист. (№ 101) . - С. 3 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): Жукова І. -- Онокало Н. Анотація: Другий Всеукраїнський конкурс професійної майстерності у хлібопекарській галузі, на якому переможцями стали представниці ПАТ "Ніжинський хліб" (тістороб І. Жукова і начальник кондитерського цеху Н. Онокало). Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
В`ялець, О. В. Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості [Текст] / О. В. В`ялець, Ю. В. Тищенко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 6. - С. 152-155 : табл. - Бібліогр.: с. 155 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): підприємства хлібопекарної промисловості -- ризики Дод.точки доступу: Тищенко, Ю. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Корнієнко, Т. М. Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі [Текст] / Т. М. Корнієнко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 11. - С. 228--231. - Бібліогр.: с. 231 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): якість -- якість прдукції -- підприємство -- стандарти -- сертифікат -- сертифікована система -- проблеми Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Корнієнко, Т. М. Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості [Текст] / Т. М. Корнієнко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : рис. - Бібліогр.: с. 173-174 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): хлібопекарські підприємства -- якість -- процеси -- принципи -- асортимент -- працівники -- лідерство -- планування Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Набок, В. Ищете плесень? А плесени нет! [Текст] / В. Набок> // Зерно. - 2013. - № 4. - С. 229-233 : ил. Рубрики: Хлібопекарське виробництво Хлібозаводи Мікроорганізми Кл.слова (ненормовані): антисанітарія -- цвіль -- консерванти Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Труш, Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185-186 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): планування -- якість -- продукція -- підхід -- галузь Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Єлісєєва, М. "Чернігівський хлібокомбінат" уже 50 років забезпечує всю Чернігівську область кондитерськими виробами [Текст] / Марта Єлісєєва > // Чернігівські відомості. - 2015. - 18 лист. (№ 46). - С. 4 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): кондитерські вироби Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
Корячкіна, С. Житній хліб : його можна споживати хворим на цукровий діабет / С. Корячкіна> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 10-11 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Анотація: Перспективний напрямок розробки технології та асортименту діабетичних продуктів-використання нетрадиційних добавок. Відповідно застосування їх, можна знизити швидкість накопичення глюкози під час перетравлювання і всмоктування вуглеводів організмом людини. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Рыбчинский, Родион. Смесь муки и обмана [Текст] / Р. Рыбчинский> // Аргументы и факты в Украине. - 2017. - 15-21 марта (№ 10/11). - С. 6-7 Рубрики: Хлібопекарське виробництво Хлібні вироби Анотація: Качество хлеба в Украине. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Денисова, Наталя. Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
Кл.слова (ненормовані): закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста Дод.точки доступу: Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |