Кохан, М.
    Ніжинський хліб: нові технології і випічки [Текст] / М. Кохан // Біла хата. - 2010. - N 8. - С. 3
ББК 3
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Ніжин, місто--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
хліб -- хлібопекарське виробництво

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)



65
Т 15


   
    Так вот она какая, "Наша булочка"! [Текст] // Семь дней. - 2010. - N 33. - С. 6.
ББК 65
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
ВКр
Анотація: Чернігівське ТОВ "Наша булочка" покращує якість і збільшує асортимент хлібо-булочних виробів.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Ковальчук, Л.
    Чому коропський хліб везуть навіть до Києва? [Текст] / Л. Ковальчук // Нові горизонти. - 2010. - N 91/92. - С. 2
ББК 65
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Короп, селище--Чернігівська область (Україна)
Анотація: Коропський хлібзавод.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Кохан, М.
    "Олімпійський" стадіон. Солодкий і без ГМО [Текст] / Микола Кохан // Деснянська правда (вільна). - 2011. - 12 лист. (№ 101) . - С. 3
ББК 65
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
Жукова І. -- Онокало Н.
Анотація: Другий Всеукраїнський конкурс професійної майстерності у хлібопекарській галузі, на якому переможцями стали представниці ПАТ "Ніжинський хліб" (тістороб І. Жукова і начальник кондитерського цеху Н. Онокало).

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    В`ялець, О. В.
    Діагностика зовнішнього середовища функціонування підприємств хлібопекарної промисловості [Текст] / О. В. В`ялець, Ю. В. Тищенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 6. - С. 152-155 : табл. - Бібліогр.: с. 155
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
підприємства хлібопекарної промисловості -- ризики


Дод.точки доступу:
Тищенко, Ю. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Корнієнко, Т. М.
    Переваги впровадження сертифікованої системи управління якості в хлібопекарській галузі [Текст] / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 11. - С. 228--231. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
якість -- якість прдукції -- підприємство -- стандарти -- сертифікат -- сертифікована система -- проблеми

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Корнієнко, Т. М.
    Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості [Текст] / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 2. - С. 170-174 : рис. - Бібліогр.: с. 173-174
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
хлібопекарські підприємства -- якість -- процеси -- принципи -- асортимент -- працівники -- лідерство -- планування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Набок, В.
    Ищете плесень? А плесени нет! [Текст] / В. Набок // Зерно. - 2013. - № 4. - С. 229-233 : ил.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Хлібозаводи

   Мікроорганізми

Кл.слова (ненормовані):
антисанітарія -- цвіль -- консерванти

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Труш, Ю. Л.
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185-186
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
планування -- якість -- продукція -- підхід -- галузь


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Єлісєєва, М.
    "Чернігівський хлібокомбінат" уже 50 років забезпечує всю Чернігівську область кондитерськими виробами [Текст] / Марта Єлісєєва // Чернігівські відомості. - 2015. - 18 лист. (№ 46). - С. 4
ББК 65
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Корячкіна, С.
    Житній хліб : його можна споживати хворим на цукровий діабет / С. Корячкіна // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 10-11
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Анотація: Перспективний напрямок розробки технології та асортименту діабетичних продуктів-використання нетрадиційних добавок. Відповідно застосування їх, можна знизити швидкість накопичення глюкози під час перетравлювання і всмоктування вуглеводів організмом людини.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Рыбчинский, Родион.
    Смесь муки и обмана [Текст] / Р. Рыбчинский // Аргументы и факты в Украине. - 2017. - 15-21 марта (№ 10/11). - С. 6-7
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
   Хлібні вироби

Анотація: Качество хлеба в Украине.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Денисова, Наталя.
    Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста


Дод.точки доступу:
Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)