Сковоринська, О. І.
    Розробка плану НАССР для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів [Текст] / О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 25-30 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 29-30
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Дріжджі
Кл.слова (ненормовані):
небезпечний фактор -- критична контрольна точка -- безпека харчових продуктів -- діаграма аналізу ризиків


Дод.точки доступу:
Грегірчак, Н. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Боровик, І.
    Вдосконалена технологія хлібопекарських дріжджів : дає змогу збільшити вихід продукціїї на 15-20%, підвищити її якість / І. Боровик // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 22-23
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Дріжджі

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Линда, Марина.
    Мифы на дрожжах. Опасна ли для здоровья пышная выпечка, и чем полезен хлеб на закваске [Текст] / М. Линда // Сегодня. - 2017. - 1 авг. (№ 137). - С. 14. - Зміст: Какая польза в дрожжах?
Рубрики: Бродильні виробництва--Дріжджі
   Хлібопекарське виробництво--Дріжджі

Анотація: В хлібопекарських дріжджах є велика кількість вітамінів групи В та D.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)