Сковоринська, О. І. Розробка плану НАССР для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів [Текст] / О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 25-30 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 29-30 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Дріжджі Кл.слова (ненормовані): небезпечний фактор -- критична контрольна точка -- безпека харчових продуктів -- діаграма аналізу ризиків Дод.точки доступу: Грегірчак, Н. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Боровик, І. Вдосконалена технологія хлібопекарських дріжджів : дає змогу збільшити вихід продукціїї на 15-20%, підвищити її якість / І. Боровик> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 22-23 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Дріжджі Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Линда, Марина. Мифы на дрожжах. Опасна ли для здоровья пышная выпечка, и чем полезен хлеб на закваске [Текст] / М. Линда> // Сегодня. - 2017. - 1 авг. (№ 137). - С. 14. - Зміст: Какая польза в дрожжах? Рубрики: Бродильні виробництва--Дріжджі Хлібопекарське виробництво--Дріжджі Анотація: В хлібопекарських дріжджах є велика кількість вітамінів групи В та D. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |