Голембовська, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11/12. - С. 38-43 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 43
УДК
Рубрики: Рибництво--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
прісноводна риба -- короп -- товстолобик -- харчова цінність -- пресерви
Анотація: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності прісноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.


Дод.точки доступу:
Лебська, Т.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)