Витвицька, О. Д. Передумови розвитку інноваційного потенціалу [Текст] / О. Д. Витвицька> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2010. - N 11. - С. 151-155. Кл.слова (ненормовані): інновації -- ВДПСГ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Інноваційне сприяння у забезпеченні продовольчої безпеки [Текст] / М. М. Кулаєць [та ін.]> // Економіка АПК. - 2011. - № 6. - С. 111-117. - Бібліогр. в прим. Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна Аграрний сектор--Інвестиції--Україна Кл.слова (ненормовані): Агропродовольчий комплекс -- Продовольча небезпека -- Врожайність Анотація: Поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння у забезпеченні продовольчої безпеки в Україні й світі. Дод.точки доступу: Кулаєць, М. М.; Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д.; Просянік, В. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Витвицька, О. Д. Формування стратегії інноваційного розвитку аграрних підприємств [Текст] / О. Д. Витвицька> // Економіка АПК. - 2011. - № 10. - С. 132-138 : рис. - Бібліогр. в прим. Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Інноваційний розвиток Агропромисловий комплекс--Інноваційні проекти Економіка--Інноваційна діяльність Кл.слова (ненормовані): Витрати виробництва -- Науково-технічний прогрес -- Фінансова підтримка -- ЦУКК Анотація: Обгрунтовано принципи формування стратегії інноваційного розвитку аграрних підприємств. Проведено дослідження щодо визначення оцінки факторів, які впливають на вибір стратегії розвитку підприємства. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Інноваційне сприяння нарощуванню продовольчих ресурсів в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць [та ін.]> // Економіка АПК. - 2012. - № 5. - С. 139-144 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим. Рубрики: Продовольчі ресурси--Формування--Україна Рослинництво--Зернові культури--Вирощування Продовольча безпека України--Сільськогосподарська продукція Кл.слова (ненормовані): Добробут населення -- Рентабельність виробництва -- Родючість ґрунтів Анотація: Висвітлено стан і перспектива формування продовольчих ресурсів в Україні та світі. Розкрито біологічно-господарські характеристики озимої та ярої пшениці як основної провольчої культури. Дод.точки доступу: Кулаєць, М. М.; Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д.; Усаченко, Л. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
65.9(4Укр)32 Ш 70 Шляхи підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та продуктів харчування [Текст] / М. М. Кулаєць [та ін.]> // Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 24-27. - Бібліогр. в підрядк. прим. Рубрики: Економіка сільського господарства--Сільськогосподарська продукція-- Конкурентоспроможність Агропродовольчий ринок--Світовий--Перспективи для України Кл.слова (ненормовані): Продукти харчування -- Споживчий ринок -- Дитяче харчування Анотація: Висвітлено стан і перспективи формування конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції й продуктів харчування в Україні та світі, поглиблено теоретико-методологічні й практичні засади інноваційного сприяння їх конкурентоспроможності. Дод.точки доступу: Кулаєць, М. М.; Бабієнко, М. Ф.; Витвицька, О. Д.; Усаченко, Л. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Витвицька, О. Д. Підходи до визначення інноваційного розвитку підприємств аграрного сектору [Текст] / О. Д. Витвицька, О. Б. Сливінська> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 11. - С. 111-115 : рис. - Бібліогр.: с. 115 Рубрики: Аграрний сектор--Інноваційна діяльність Кл.слова (ненормовані): інноваційний розвиток -- методологічні підходи -- аграрні підприємства Дод.точки доступу: Сливінська, О. Б. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кулаєць, М. М. Інноваційне сприяння конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції і продуктів харчування в Україні та світі [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька, І. М. Усаченко> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 60-64. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Конкурентоспроможність Анотація: У статті поглиблено теоретико-методологічні та практичні засади інноваційного сприяння конкурентоспроможності сільгосппродукції та продуктів харчування. Висвітлено ряд складових стабілізації і нарощування продовольчих ресурсів та якості сільгосппродукції і продуктів харчування. Дод.точки доступу: Бабієнко, М.Ф.; Витвицька, О.Д.; Усаченко, І.М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Витвицька, О. Д. Інтегральна оцінка інноваційного потенціалу аграрних підприємств [Текст] / О. Д. Витвицька, О. Б. Сливінська> // Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 109-113. - Бібліогр. в підрядк. прим. Рубрики: Аграрний сектор--Підприємницька діяльність Підприємництво--Інноваційна діяльність Кл.слова (ненормовані): агрегування -- дисперсія Анотація: Визначено інтегральну оцінку інноваційного потенціалу аграрних підприємств. Запропонована система включає збалансований перелік показників, які дозволяють об'єктивно визначити складові інноваційного потенціалу підприємства. Дод.точки доступу: Сливінська, О. Б. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |