Гуменюк, Оксана.
    Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен [Текст] / О. Гуменюк, М. Ксенюк, Р. Ільїн // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 210-217 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-217 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки
Кл.слова (ненормовані):
висівки -- пивні дріжджі -- гідроколоїди -- ароматизатори


Дод.точки доступу:
Ксенюк, Марія; Ільїн, Руслан

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів [Текст] / Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-169
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва--Жири
Кл.слова (ненормовані):
транс-ізомерні жирні кислоти -- бітартрат калію -- харчові добавки стабілізуючої дії -- полісахариди і білки -- альтернативні джерела жирової сировини -- рецептури борошняного кондитерського виробу


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Оксана; Ксенюк, Марія; Дениско, Ольга; Кирій, Аліна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Гуменюк, Оксана.
    Люблю тебе, школо, без тями [Текст] : сценарій випускного вечора / О. Гуменюк // Шкільний світ. - 2020. - № 10. - С. 33-41
Рубрики: Випускний вечір--Сценарії


Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





   
    Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження [Текст] / Ж. Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 135-144 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Хлібні вироби--Технології--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний компонент -- порошок броколі та цвітної капусти -- цедра лимона -- харчова цінність -- енергетична цінність
Анотація: У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Волкова, Раїса; Хребтань, Олена; Цибуля, Сергій

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечностів крафтовому виробництві пива [Текст] / Жанна Замай [та ін.] // Технічні науки та технології. - 2022. - № 3. - С. 126-135 : табл. - Бібліогр.: с. 132-134
УДК
Рубрики: Пивоваріння--Ферментні препарати
Кл.слова (ненормовані):
екстрактивність дробини -- колоїдна стійкість -- безпечність -- якість пива -- законодавство


Дод.точки доступу:
Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Хребтань, Олена; Пономаренко, Сергій; Іваненко, Костянтин

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)