Паламарчук, А. І.
    Пшениця тверда озима селекції СГІ-НЦНС [Текст] / А. І. Паламарчук, А. О. Албул, В. В. Козлов // Насінництво. - 2015. - № 5/6. - С. 17-18 : фот.
Рубрики: Селекція--Насінництво--Рослинництво
   Зернові культури--Пшениця тверда озима--Якість--Урожайність

Кл.слова (ненормовані):
сортозмін -- зерно твердої пшениці
Анотація: Продукти переробки з пшениці твердої озимої є основою для виробництва високих за якістю макаронних виробів, вищого гатунку круп. Пшеничні крупи булгур та кускус широко використовуються в хлібопекарській та кондитерській промисловості. Пшениця тверда (дурум) має високу ціну на світовому та внутрішньому ринку, вона все більше викликає зацікавленість у вітчизняних аграріїв. Всі ці сорти є результатом роботи Селекційно-генетичного інституту - Національного центру насіннєзнавства і сортовивчення (СГІ-НЦНС)


Дод.точки доступу:
Албул, А. О.; Козлов, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)