Полонська, О. М.
    Методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. М. Полонська // Економіка АПК. - 2011. - № 11. - С. 35-39 : табл. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
   Економіка праці--Трудові ресурси--Людський капітал--Україна

   Економічний аналіз--АПК

Кл.слова (ненормовані):
Економіко-математичні методи -- Хлібобулочні вироби -- Трудовий процес
Анотація: Сформульовано основні методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві, досліджено та розкрито основні етапи моделювання.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)