Слободян, О. П. Безаварійна зупинка харчових підприємств у надзвичайних ситуаціях / О.П. Слободян; Л.П. Нещадим, В.А. Заєць, С.О. Авдієнко> // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 10. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: 3 назви Рубрики: Безпека життєдіяльності--Цивільний захист Кл.слова (ненормовані): надзвичайна ситуація Анотація: Надзвичайна ситуація є наслідком сукупності виняткових обставин, що склалися у відповідній зоні в результаті надзвичайної події техногенного, природного, антропогенного та воєнного характеру, а також під впливом можливих надзвичайних умов. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Слободян, О. П. Стан техногенної безпеки підприємств молочної галузі / О.П. Слободян; Л.П. Нещадим, В.А. Заєць, С.О. Авдієнко> // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 11. - С. 29-30 : табл. - Бібліогр.: 2 назви Рубрики: Безпека життєдіяльності--Цивільний захист Кл.слова (ненормовані): молочна галузь, техногенна безпека Анотація: Наявність в Україні потужної промислової бази, її велика концентрація в окремих регіонах, наявність великих промислових комплексів, більшість із яких потенційно небезпечні, збільшує вірогідність виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Слободян, О. П. Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача [Текст] / О. П. Слободян, Т. Л. Сулейко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 1. - С. 22-23 : фот. - Бібліогр.: с. 23 Рубрики: Харчові продукти--Тара--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість і безпечність харчових продуктів -- полімерні пакувальні матеріали -- первинне пакування -- законодавство -- технологічні методи пакування -- упаковка з модифікованим складом газової атмосфери -- упаковка з регульованим складом газової атмосфери -- активна модифікована атмосфера -- пасивна модифікована атмосфера Анотація: Основне завдання упаковки - зберегти початкові властивості і характеристики харчового продукту, а також захистити його від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Нові упаковки створюють додаткові споживчі зручності і не тільки зберігають початкові характеристики продукту, а й покращують його якість. Дод.точки доступу: Сулейко, Т. Л. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |