Куян, Наталия. Производство мяса бройлеров и пищевого яйца на крупнейших птицефабриках Луганской области [Текст] / Н. Куян> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 1. - С. 5-8 Рубрики: Птахівництво--Птахофабрики--Птахопродукти Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Боссе, Хайнц. Производство индейки в ЕС: потенциал новых рынков [Текст] / Х. Боссе, С. Шамберс> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 1. - С. 16-19 Рубрики: Птахівництво--Індиківництво--Птахопродукти--ринки--Європейський Союз (ЄС) Дод.точки доступу: Шамберс, Скотт Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Каргина, Галина. Страусоводство в Украине: экзотика или отрасль? [Текст] / Г. Каргина> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 2. - С. 27-29 Рубрики: Птахівництво--Страусівництво--Птахопродукти Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Почему американцы так любят белое мясо [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 2. - С. 35-36 Рубрики: Птахопродукти Анотація: Біле куряче м`ясо вважається менш жирним і калорійним продуктом. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Будущее европейского производства яиц : Россия и Украина [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 4. - С. 10-11 Рубрики: Світова економіка Птахопродукти--Яйця Анотація: Производство яиц в Европе в последнее десятилетие постоянно возрастает, но значимый рост производства яиц зафиксирован только в России и Украине. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Окраска скорлупы яиц , желтка и тушек [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 4. - С. 22-26. Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Яйця Анотація: Цвет скорлупы определен генетически, но на его интенсивность и однородность косвенно влияют условия содержания и кормления птицы. Установлено, что каротиноиды кормов не откладываются в скорлупу, однако их предшественники могут вовлекаться в синтез гема и других веществ. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Соломон, Салли Э. Получение яиц с заданными свойствами [Текст] / Салли Э. Соломон> // Ефективне птахівництво. - 2011. - N 4. - С. 27-30. Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Яйця Анотація: Столовые яйца приобрели большое значение в питании человека. В яйцах содержится много ценных питательных веществ. Однако дефицит минеральных веществ может привести к ухудшению их качества. Изучение неорганических компонентов столового яйца помогает понять, как улучшить качество и получить яйца с заданными свойствами. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гаврик, О. Ю. Основні напрями, критерії і показники ефективності в яєчному виробництві [Текст] / О. Ю. Гаврик> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 5. - С. 115-119 : ілюстр. - Бібліогр.: с.119 Рубрики: Птахопродукти--Яйця Кл.слова (ненормовані): сільскогосподарське виробництво -- птахівництво Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Новини [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 8. - С. 4-7 Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти Анотація: В рубриці "Новини" розповідається про стан птахівництва в Україні в 2011 році, фінансування основних бюджетних програм по підтримці аграрного комплексу, про компанію "Авангард" (с.Чернобаївка Білозерського р-ну на Херсонщині). Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Напольная яйцекладка: как с ней бороться [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 10. - С. 24-25 Рубрики: Птахівництво--Кури--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): зоотехнія -- домашні птахи -- інкубатори Анотація: Одними из основных требований, предьявляемых к инкубационному яйцу после его снесения, являются сохранение его бактериологической чистоты и скорейшее охлаждение яйца. Яйцо, снесённое на пол, а не в гнездо, не соответствует ни одному из этих требований, в результате чего снижается как выводимость, так и сохранность полученных из этого яйца цыплят. В случае увеличения количества напольных яиц увеличиваются трудозатраты персонала на их сбор, а значит - и добавленная стоимость конечного продукта. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Рябініна, О. В. Інтенсивні технології вирощування і відгодівлі гусенят для отримання продукції, збагаченої біологічно активними речовинами [Текст] / О. В. Рябініна, І. І. Івко, А. В. Гунчак, В. І. Кишко> // Ефективне птахівництво. - 2011. - №10 . - С. 26-31 : табл. Рубрики: Птахівництво--Гуси--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): відгодівля гусенят -- галузеве птахівництво -- вирощування гусенят Анотація: Вирощування гусенят за інтенсивної технології в кліткових батареях конструкції ІП НААНУ до 9-ти тижневого віку. Дод.точки доступу: Івко, І. І.; Гунчак, А. В.; Кишко, В. І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Чайковська, Т. Вирощування перепілки - не просто цікава, а перспективна і прибуткова справа [Текст] / Т. Чайковська> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 10. - С. 32-34 Рубрики: Птахівництво--Перепели --Вирощування Кл.слова (ненормовані): птахопродукти -- породи перепелів -- технологія годівлі Анотація: Одним з проведених у рамках виставки "Animal Farming Ukraine" профільних заходів, таких потрібних і актуальних в наш час, була конференція "Аграрна країна: прибуткова перепілка". Конференція відбулась 4 жовтня за підтримки Мінагрополітики і продовольства України, НААН України, НУБІП і була організована всеукраїнською діловою газетою "Аграрний тиждень. Україна" на чолі з шеф-редактором Н. М. Черешинською та директором ВО "Київптахопром" М. Є. Жеребовим. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Терещенко, О. В. Сучасні напрями розвитку птахівництва України: Стан та перспективи наукового забезпечення галузі [Текст] / О. В. Терещенко, О. О. Катеринич, О. В. Рожковський> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 11. - С. 7-12 Рубрики: Птахівництво--Кури--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): племінні ресурси -- ветеринарія -- виробництво продуктів птахівництва Анотація: Дана стаття містить оцінку стану основних напрямків розвитку птахівництва у світі та в Україні. В роботі проаналізовано стан та перспективи наукового забезпечення галузі. Дод.точки доступу: Катеринич, О. О.; Рожковський, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Функциональные свойства мышечных белков в продуктах из мяса птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 11. - С. 13-16 : рис. Рубрики: Птахівництво--Кури--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): взаємодія "білок-вода" -- взаємодія "білок-жир" -- взаємодія "білок-білок" -- м'язеві білки Анотація: В продуктах из мяса птицы белки выполняют множество различных функций. Свойства, характерные для определенных изделий из птицы, в частности: выход, качество и органолептические показатели, зависят от успешного использования функциональных свойств белков в процессе переработки. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
46.8 Л 88 Лысцов, А. А. Рассуждения на тему клетки [Текст] / А. А. Лысцов> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 11. - С. 17-20 : ил. Рубрики: Птахівництво--Кури--Птахопродукти--Яйця Кл.слова (ненормовані): бройлери в клітці -- "ароматне" оснащення Анотація: Запрет на продажу яиц от кур, содержащихся в клеточных батареях, вводится в Евросоюзе в соответствии с планом с 1 января 2012 г. Однако до сих пор мнения по поводу клеточного и альтернативного содержания птицы остаются противоречивыми. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кёппель, Петер. Снижение последствий стресса на показатели продуктивности племенных бройлеров [Текст] / П. Кёппель, Э. Хавард> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 11. - С. 23-27 Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Птахопродукти--Яйця Племінне тваринництво--Кури Кл.слова (ненормовані): бройлери -- фізіологічний вплив стресу -- нуклеотиди -- пташники Анотація: При разведении родительского поголовья бройлеров необходимо в течение ограниченного промежутка времени обеспечить птиц нормированным количеством питательных веществ, чтобы они были в состоянии произвести выровненное гнездо цыплят, у которых вес, характеристики тела и скелетный каркас позволят репродуктивным органам развиваться, созревать и функционировать оптимальным образом. Дод.точки доступу: Хавард, Элвин Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Яковлева, Н. Д. Инновации и мировые тренды в производстве и реализации мяса бройлеров [Текст] / Н. Д. Яковлева> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 12. - С. 6-7 Рубрики: Птахівництво--Птахопродукти--Інновації Кл.слова (ненормовані): ПТИЦЯ -- м'ясо бройлерів -- ринкові відносини Анотація: Модернизация предприятия - крайне дорогой, но вместе с тем и выгодный шаг. Имея правильный стратегический план развития предприятия, зная основные мировые тренды в индустрии, проанализировав опыт успеха и ошибок крупных мировых компаний, у наших стран есть уникальная возможность сделать нашу отрасль сильной, успешной и готовой к конкуренции. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Функциональные свойства мышечных белков в продуктах из мяса птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 12. - С. 16-21 : рис. - Начало в №11 Рубрики: Птахівництво--Кури--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): взаємодія "білок-вода" -- бройлери -- м'язеві білки Анотація: В продуктах из мяса птицы белки выполняют множество различных функций. Свойства, характерные для определенных изделий из птицы, в частности выход, качество и органолептические показатели, зависят от успешного использования функциональных свойств белков в процессе переработки. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Подолян, Ю. М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк> // Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33 Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми М'ясні продукти--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): курчата-бройлери -- годівля -- пробіотик -- якість м'яса Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва. Дод.точки доступу: Чудак, Р.; Вознюк, О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гущин, В. В. Прослеживаемость при производстве птицепродуктов: для чего это нужно? [Текст] / В. В. Гущин> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 1. - С. 8-11 Рубрики: Птахопродукти--Яйця--М'ясо Харчові продукти--Контроль--Якість Кл.слова (ненормовані): переробка м'яса птиці -- контроль харчових продуктів -- система прослідковування Анотація: Обеспокоенность безопасностью потребительских свойств продуктов питания, возможно, никогда еще не была настолько высокой, как в настоящее время. Существенные негативные события в сфере производства продуктов питания (появление на рынке мяса говядины, пораженной прионами, обнаружение диоксинов в кормах для кур и сальмонелл - в мясе животных и птицы, случаи гриппа птиц) породили у потребителей сомнения и недоверие к продуктам, поставляемым на рынок. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |