Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Доцяк, В. С.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.99 / 6П8.9/Д 71
Автор(и) : Доцяк В. С.
Назва : Українська кухня : технологія проготування страв : [підруч. для проф.-техн. училищ]
Вихідні дані : Київ: Вища школа, 1995
Кільк.характеристики :549, [2] с.: іл.
ISBN (в пер.), Ціна 5-11-004213-6: Б.ц.
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдетн
Примірники : всього : ВДЕТПСГН(2), ВЗ(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(2), ВЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)