Пошуковий запит: (<.>K=імбир<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
>1.
| Ільченко Н. В. Готуємося до літніх застуд: лікуальні властивості спецій та прянощів/Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності. -К., 2015. т.№10.-С.5-6
|
>2.
| Семінович Корисні продукти осені/Алла Семінович, Лілія Богданович // Безпека життєдіяльності. -К., 2015. т.№ 11.-С.6-7
|
>3.
| Костеров Корень мужества/Виктор Костеров // Здоровый образ жизни в Украине, 2016. т.№ 6.-С.8
|
>4.
| Имбирь возвращает память и укрепляет сосуды // Целитель, 2017. т.№ 1.-С.25-26
|
>5.
| Скиталінська О. Напій щасливого довгожителя - ферментований квас/О. Скиталінська // Публика, 2017. т.№ 35.-С.29
|
>6.
| Бех Н. С. Спосіб отримання асептичної культури імбиру in vitro/Н. С. Бех, М. О. Коцар, М. В. Роїк // Вісник аграрної науки, 2017. т.№ 9.-С.40-43
|
>7.
| Роїк М. В. Клональне мікророзмноження імбиру в умовах in vitro/М. В. Роїк, Н. С. Бех, М. О. Коцар // Вісник аграрної науки, 2019. т.№ 6.-С.41-45
|
>8.
| Роїк М. В. Добір генотипів імбиру, толерантних до абіотичних стресових факторів в умовах in vitro/М. В. Роїк, Н. С. Бех, М. О. Коцар // Вісник аграрної науки, 2019. т.№ 8.-С.40-46
|
>9.
| Кіслов Д. Зимові вітаміни: допомагаємо імунітету/Дмитро Кіслов // Безпека життєдіяльності, 2020. т.№ 2.-С.3-6
|
>10.
| Руденко Н. Уникаємо авітамінозу/Надія Руденко // Безпека життєдіяльності, 2020. т.№ 3.-С.3-4
|
>11.
| Челябієва В. Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності/Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 3.-С.281-285
|
|