Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=курячі яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Штеле А. Л.
Назва : Современная концепция образования полноценных яиц и продуктивность кур яичных кроссов
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 24-25: ил. (Шифр Е258059/2013/5)
Предметні рубрики: Птахівництво
Курівництво-- Кури
Селекція
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курячі яйця--полова гамета
Анотація: Биологическую полноценность яиц и яичную продуктивность кур можно прогнозировать, начиная с зарождения и развития яйцеклетки в процессе овогенеза.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва : Факты о пользе употребления яиц
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Яйця-- Якість-- Користь
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): перепелині яйця--дієтичний продукт--курячі яйця
Анотація: Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Руденко, Надія
Назва : Уникаємо авітамінозу
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4: іл. (Шифр Б261367/2020/3)
Предметні рубрики: Авітамінози-- Харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): додаткова вітамінна підтримка--курячі яйця--авокадо--капуста--цитрусові--шипшина--сочевиця--горіхи--рослинне молоко--імбир
Анотація: З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)