Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М 59
Назва : Мікрохвильова кулінарія: принципи здорового харчування : філософія здоров'я та смаку
Вихідні дані : Харків: Школа, 2006
Кільк.характеристики :207 с.: [24] с. іл.
Серія: Гурманія
ISBN (в опр.), Ціна 966-8182-44-8: 020.00, 020.00, грн.
УДК : 641.53:683.958(083.12)
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
ВНО
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)

Дод.точки доступу:
Федієнко, Є. В. \уклад.\; Федієнко, В. А. \уклад.\