Челябієва, Вікторія.
    Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 281-285 : табл. - Бібліогр.: с. 284
УДК
Рубрики: Жири--Біологічна цінність --Оцінка якості
Кл.слова (ненормовані):
імбир -- куркума -- масло какао -- рослинно-жирові суміші
Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.


Дод.точки доступу:
Ольшевська, Світлана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)