Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Аверіхіна, Тетяна Володимирівна, Резник, Віталіна Андріївна, Аверіхін, Микола Максимович
Назва : Зарубіжний досвід використання інноваційних технологій мотивування персоналу підприємств харчової промисловості
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 12. - С. 27-30 (Шифр Е779492/2018/12)
Примітки : Бібліогр. наприкінці ст.
Предметні рубрики: Персонал-- Мотивація-- Підприємства-- Інноваційний менеджмент
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мотивація--мотивація персоналу--інноваційні технології--стимулювання--зарубіжний досвід
Анотація: У статті досліджені питання пов’язані з особливостями зарубіжного досвіду використання інноваційних технологій мотивування персоналу підприємств харчової промисловості. Виявлено, що основним орієнтиром удосконалення існуючих технологій мотивування персоналу підприємств харчової промисловості повинен бути ринок. На основі аналізу розроблені рекомендації щодо впровадження зарубіжного досвіду використання інноваційних технологій мотивування персоналу на вітчизняних підприємствах харчової промисловості з метою досягнення найбільш ефективної організації процесу управління на підприємстві.

Дод.точки доступу:
Резник, Віталіна Андріївна; Аверіхін, Микола Максимович