Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=курячі яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Штеле, А. Л.
    Современная концепция образования полноценных яиц и продуктивность кур яичных кроссов [Текст] / А. Л. Штеле // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 24-25 : ил.
Рубрики: Птахівництво
   Курівництво--Кури

   Селекція

Кл.слова (ненормовані):
курячі яйця -- полова гамета
Анотація: Биологическую полноценность яиц и яичную продуктивность кур можно прогнозировать, начиная с зарождения и развития яйцеклетки в процессе овогенеза.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Рябоконь, Ю. А.
    Факты о пользе употребления яиц [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46 : табл.
Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва--Яйця
   Яйця--Якість--Користь

Кл.слова (ненормовані):
перепелині яйця -- дієтичний продукт -- курячі яйця
Анотація: Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.


Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Руденко, Надія.
    Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4 : іл.
Рубрики: Авітамінози--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
додаткова вітамінна підтримка -- курячі яйця -- авокадо -- капуста -- цитрусові -- шипшина -- сочевиця -- горіхи -- рослинне молоко -- імбир
Анотація: З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)